Popust!

Advent u Grazu, 2 dana, autobusom (09.12. – 10.12.2017.)

590.00 Kn 390.00 Kn

Garantirani polazak!

Kategorija:

Opis

1.DAN

ZAGREB – GRAZ
Polazak autobusa u 06:00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb (peroni 502-506). Vožnja kroz Austriju uz kraće zaustavljanje putem. Šetnja središtem glavnog grada Štajerske s pratiteljem: glavni trg Hauptplatz – palača Landhaus – župna crkva – katedrala – otmjena ulica Herrengasse. Moguć odlazak gradskom uspinjačom na  panoramski vidikovac Schlossberg iznad Graza visok 123 m s poznatim tornjem sa satom. Slobodno vrijeme u gradskom središtu za shopping, posjet božićnom sajmu, šetnju uz obalu Mure. Smještaj u hotel. Noćenje.

2.DAN

GRAZ – ZAGREB
Nakon doručka odlazak iz hotela. Slobodno vrijeme u gradskom središtu za vlastite programe, posjete muzejima (Muzej moderne umjetnosti, Oružarnica – jedan od najvećih muzeja oružja na svijetu, Muzej percepcije, Dječji muzej Frida i Fred…), šetnju do poznatog otoka-mosta na rijeci Muri sagrađenog 2003. godine kad je Graz bio prijestolnica kulture, a danas je jedno od najpoznatijih modernističkih obilježja grada na kojem možete popiti kavu i kušati neku od mnogobrojnih gastronomskih delicija ili uživanje u blagdanskom uređenju glavnog grada Štajerske. Odlazak iz Graza u  poslijepodnevnim satima. Dolazak u Zagreb večernjim satima.

Cijena aranžmana po osobi u HRK:

datum polaska
09.12.
Redovna cijena 590
Ultra Last Minute cijena 390

ULM cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po ULM cijeni.

Rok za prijavu: 7 dana prije puta

Minimalan broj putnika: 40

CIJENA UKLJUČUJE:
• prijevoz turističkim autobusom prema programu
• smještaj na osnovi  1 noćenja s doručkom u hotelu 3*/4* u Grazu
• razgledavanja prema programu
• pratitelja putovanja
• pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja

CIJENA NE UKLJUČUJE:
• doplatu za jednokrevetnu sobu –  280 kn
• dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)
• ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike (cijene mogu biti podložne promjeni): Muzej moderne umjetnosti – 9 eur, Oružarnica –  9 eur, Muzej percepcije – 3,5 eur, Dječji muzej Frida i Fred – 5 eur
• kartu za uspinjaču na vidikovac Schlossberg u Grazu 2,20 eur
• putno osiguranje

Popusti:
Djeca do 12 godina starosti u pratnji dvije odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem 20% popusta. Treća osoba u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem po redovnoj cijeni.

Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu:
Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.
– sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 100 kn
– sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 100 kn
– sjedala iza  drugih vrata doplata po osobi 100 kn

Austrija država je u Srednjoj Europi, a sastoji se od 9 saveznih država. Austrija graniči s Lihtenštajnom i Švicarskom na zapadu, Italijom i Slovenijom na jugu, Mađarskom i Slovačkom na istoku, te Njemačkom i Češkom na sjeveru. Površina Austrije je  83.872,1 km2 a broj stanovnika 8.725.000. Službeni jezik je njemački, koji se također govori u Njemačkoj.Ipak, standardni njemački jezik u Austriji razlikuje se od varijante koja se koristi u Njemačkoj. Hrvatska manjina je najzastupljenija u Gradišću, gdje živi oko 35.000 Hrvata.

Graz je drugi grad po veličini i broju stanovnika u Austriji. Ima oko 250.000 stanovnika, od kojih su preko pet tisuća Hrvati. Glavni je grad savezne pokrajine Štajerske, prostire se na oko 127 km². Smješten je u predalpskom prostoru, na sjevernom rubu Gradačkog polja (Grazer Feld). Kroz grad teče rijeka Mura. Ona je u ranijim razdobljima bila značajan gospodarski čimbenik kao prometnica. Graz se razvio uz važnu prometnicu između talijanskog i panonskog prostora na prijelazu preko Mure. Ta se prometnica križala s cestom koja je iz njemačkih vodila u hrvatske krajeve. Takav križišni položaj rano je utjecao na razvoj trgovine i obrta. Graz je danas, na tragu te tradicije, poznat po velesajmu koji se održava svako proljeće i u jesen. Grad je industrijsko te gospodarsko središte južnog dijela Austrije.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti: 
Za državljane Republike Hrvatske  viza za Austriju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa, a ostatak 21 dan prije početka putovanja. Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Završno pismo šaljemo 2 dana prije prije početka putovanja.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: BRAVO PUTOVANJA d.o.o., HR-AB-01-080659793. Polica osiguranja od odgovornosti broj 1399-00036581 i Ugovor o osiguranju jamčevine za turističke paket aranžmane broj 1501-00000568 uplaćena kod Wiener osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Advent u Grazu, 2 dana, autobusom (09.12. – 10.12.2017.)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *