Popust!

Advent u južnom Tirolu, 4 dana, autobusom (03.12.-06.12.2017.)

1,990.00 Kn 1,890.00 Kn

Kategorija:

Opis

1. DAN

ZAGREB – VILLACH – BRUNICO – BRESSANONE
Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora u Zagrebu, peroni 502-506 u 05:30 sati. Vožnja kroz Sloveniju uz kraće zaustavljanje putem. Dolazak u Villach, drugi  najveći koruški grad. Prekrasni božićni sajam s osvijetljenim girlandama i velikim božićnim drvcem na glavnom trgu uz posebno ukrašenu staru gradsku jezgru daje poseban ugođaj u ovo doba godine. Šetnja s pratiteljem kroz zanimljiva unutarnja dvorišta i tipične uličice do crkve sv.Jakova. Tu je i najviši crkveni toranj visine 94 metara. Slobodno vrijeme za posjet božićnom sajmu ili posjet nekoj od tipičnih gostionica. Nastavak puta prema Italiji i Brunicu. Ovaj privlačni mali gradić Južnog Tirola zadržao je utvrde iz 14. stoljeća a nadvisuje ga impresivan srednjovjekovni dvorac. Šetnja kroz mrežu uskih ulica i slobodno vrijeme za posjet božićnom sajmu. Nastavak puta i dolazak u Bressanone. Smještaj u hotel. Noćenje.

2. DAN

BRESSANONE – BOLZANO – MERANO – BRESSANONE
Doručak. Šetnja Bressanone pješice: Piazza del Duomo – Duomo di Bressanone – Hofburg. Šetnja uskim srednjovjekovnim uličicama s arkadama ovim povijesnim biskupskim gradom vratit će vas stoljećima u prošlost! Vožnja do obližnjeg Bolzana, glavnog grada Južnog Tirola. Slobodno vrijeme za posjet muzejima i uživanje u jedinstvenoj tirolskoj atmosferi najvećeg božićnog sajma u Italiji. Nastavak puta do Merana, liječilišnog gradića poznatog po svojim ljekovitim kupkama i otmjenim trgovinama. Passegiata Lungo Passirio ili tzv .„zimsko šetalište“ uz rijeku Passirio pruža mogućnost uživanja u kuhanom vinu. U Bressanoneu preporučamo posjet jedinstvenom multimedijalnom spektaklu „Solimanov san“. Dojmljiva video projekcija u dvorištu biskupske palače priča priču o slonu Solimanu koji se krajem 16. stoljeća zadržao u Bressanoneu i osvojio srca njegovih stanovnika. Noćenje.

3. DAN

BRESSANONE – IZLET U INNSBRUCK I SVIJET KRISTALA SWAROWSKI
Doručak. Cjelodnevni izlet u Innsbrück, „glavni grad Alpa“. Ovaj grad svoj vrhunac je doživio za vrijeme cara Maksimilijana I. kada je bio europsko kulturno i političko središte. Razgled pješice: Katedrala Sv. Jakova, Hofburg, Hofkirche s grobnicom cara Maksimilijana, Herzog-Friedrich-Straße, Staddturm, Maria-Theresien-Straße. Prolazimo kraj zgrade s čuvenim „zlatnim krovom“ koji natkriva terasu s pogledom na ulicu Marije Terezije i s koje je car Maksimilijan gledao razne turnire i predstave. Krov se sastoji od pozlaćenih bakrenih pločica a balkon je ukrašen prizorima iz njegova života s objema suprugama – Marijom od Burgundije i Biancom Sforzom. Slobodno vrijeme za posjet muzejima, ručak i ostale osobne programe. Kraća vožnja do Wattensa i posjet Svijetu kristala Swarowski. Ovo čudesno mjesto kao iz mašte dizajnirao je austrijski multimedijalni umjetnik André Heller povodom 100. godišnjice osnutka tvrtke Swarowski. Kristalni vrt, kristalna katedrala i blještavilo ovog muzeja ostavit će vas bez daha! Nakon obilaska muzeja slobodno vrijeme za kupovinu Swarowski kristala. Povratak u Bressanone. Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN

BRESSANONE – LIENZ – ZAGREB
Doručak. Vožnja prema Austriji i dolazak u Lienz, glavni grad Istočnog Tirola. Slikoviti srednjovjekovni gradić smješten je između Dolomita i Visokih tura na rijeci Dravi. Slobodno vrijeme za shopping, ručak ili kavu u nekim od mnogobrojnih trgovina, restorana i kavana. Povratak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 1.890 kn

REDOVNA CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 1.990 kn

First minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni

Rok za prijavu: 7 dana prije putovanja Minimalan broj putnika: 40

CIJENA UKLJUČUJE:
• prijevoz turističkim autobusom prema programu,
• smještaj u dvokrevetnim sobama na osnovi 3 noćenja s doručkom u hotelu 3* u Bressanoneu
• razgledavanja i izlete prema programu,
• pratitelja tijekom putovanja,
• pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja

CIJENA NE UKLJUČUJE:

doplatu za jednokrevetnu sobu – 490 kn

ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike (informativne cijene koje mogu biti podložne promjeni):

ulaznicu za multimedijalni spektakl „Sulimanov san“ 10 EUR

ulaznicu za Hofburg Innsbrucku 9 EUR

ulaznicu za muzej Goldenes Dachl u Innsbrucku 4,80 EUR

ulaznicu za crkvu Hofkirche u Innsbrucku 7 EUR

ulaznicu za muzej Svijet kristala Swarowski – 17 EUR (grupna ulaznica za više od 10 osoba)

ulaznice za muzeje i kulturno povijesne spomenike

dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.).

doplata za jednokrevetnu sobu 

Putno osiguranje 

Popusti:

Djeca do 12 godina u pratnji dviju odraslih osoba: 20% popusta u trokrevetnoj sobi. Treća odrasla osoba dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem 10 % popusta.

Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu:

Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.
–  sjedala 3 i 4 u prvom redu  doplata po osobi 100 kn
– sjedala 5,6,7,8 u drugom redu  doplata po osobi  100 kn
– sjedala iza  drugih vrata doplata po osobi  100 kn

Italija je država na jugu Europe. Sastoji se od poluotoka i dva velika otoka na Sredozemnom moru, Sicilije i Sardinije. Jedinu kopnena granica joj se nalazi na sjeveru, na Alpama, gdje graniči s Francuskom u zapadnom dijelu, Švicarskom na sjeverozapadnom dijelu, Austrijom na sjevernom dijelu, te Slovenijom na sjeveroistočnom Dijelu. Uz kopnene granice ima i morsku granicu s Hrvatskom. Neovisne države San Marino i Vatikan nalaze se unutar teritorija Italije.

Austrija država je u Srednjoj Europi, a sastoji se od 9 saveznih država. Austrija graniči s Lihtenštajnom i Švicarskom na zapadu, Italijom i Slovenijom na jugu, Mađarskom i Slovačkom na istoku, te Njemačkom i Češkom na sjeveru. Površina Austrije je 83.872,1 km2 a broj stanovnika 8.725.000. Službeni jezik je njemački, koji se također govori u Njemačkoj. Ipak, standardni njemački jezik u Austriji razlikuje se od varijante koja se koristi u Njemačkoj. Hrvatska  manjina je najzastupljenija u Gradišću, gdje živi oko 35.000 Hrvata. 

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za  državljane RH viza za Austriju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna osobna iskaznica ili važeća putovnica.
Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Završno pismo šaljemo 2 dana prije prije početka putovanja.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: BRAVO PUTOVANJA d.o.o., HR-AB-01-080659793. Polica osiguranja od odgovornosti broj 1399-00036581 i Ugovor o osiguranju jamčevine za turističke paket aranžmane broj 1501-00000568 uplaćena kod Wiener osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Advent u južnom Tirolu, 4 dana, autobusom (03.12.-06.12.2017.)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *