Popust!

Advent u Švicarskoj, 4 dana, autobusom (14.12.-17.12.2017.)

2,190.00 Kn 1,990.00 Kn

Smještaj na obali jezera u srcu Švicarske!

Kategorija:

Opis

1.DAN

ZAGREB – RIJEKA – JEZERO VIERWALDSTÄTTERSEE

Polazak autobusa iz Zagreba s Autobusnog kolodvora peroni 502-506 u 04:30 sati, polazak iz Karlovca s benzinske crpke Petrol kod naplatnih kućica u 05:15 sati ( okvirno vrijeme, obavezna prijava kod rezervacije), te polazak sa sjevernog stajališta Vrata Jadrana kod Rijeke u 07:00 sati. Vožnja kroz Italiju prema Švicarskoj uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Prekrasni alpski krajolici, ljupka mala sela i izuzetne prirodne ljepote otvaraju se pred putnicima već u graničnom području Italije prema Švicarskoj. Dolazimo na područje jezera Vierwaldstättersee. Ovo je područje „srca Švicarske“. Pisce i umjetnike privlačila je ljepota planinskih vrhunaca i prvi turisti dolaze na ovo područje već u 19.stoljeću da bi se divili pogledu na jezera i planinske vrhunce. Uživajte u zimskim alpskim pejzažima Švicarske! Smještaj u hotel na području jezera. Noćenje.

2.DAN

LUZERN I JEZERO VIERWALDSTÄTTERSEE „KOLIJEVKA ŠVICARSKE“

Doručak. Izlet kroz najljepše krajolike centralne Švicarske oko jezera Vierwaldstättersee. Posjetiti ćemo: Meggen s jedinstvenom Mramornom crkvom, Weggis na zaštićenom položaju na jezeru, tradicionalno selo Vitznau, polazište zupčane željeznice i gradić Schwyz po kojem je Švicarska dobila ime i gdje je Forum švicarske povijesti gdje posjetioci mogu dobiti sliku o razvoju Švicarske kao države. Posebno je kanton Uri vezano uz priču o Wilhelmu Tellu, švicarskom nacionalnom junaku. U Altdorfu moći ćete se fotografirati uz poznati Tellov spomenik. Moguća vožnja brodom po jezeru uz prekrasne krajolike, zaljeve i mala mjesta (doplata na licu mjesta vožnja ovisna o vremenskim prilikama. Nastavak vožnje autobusom oko jezera do najljepšeg švicarskog grada Luzerna. Luzern je grad koji je inspirirao umjetnike, a otmjena promenada uz jezero okružena je velikim hotelima-palačama u art noveau stilu, a danas više od pet milijuna posjetilaca godišnje dolazi u ovaj jedan od najljepših gradova Europe, posebno čaroban u predbožićno doba godine. Rijeka Reuss teče kroz grad uz srednjevjekovne trgove i kuće fasada oslikanih freskama. Razgled starog grada uz obalu jezera – poznati zatvoreni most – trg Hirschenplatz. Slobodno vrijeme u središtu čarobnog Luzerna za šetnju, posjete muzejima (zbirka suvremene umjetnosti Rosengart, povijesni muzej, Alpineum, švicarski muzej prometa, muzej Richarda Wagnera itd.), za kupovinu i osobne programe ili posjet božićnom sajmu. Povratak u hotel. Noćenje.

3.DAN

ZÜRICH I LUZERN

Doručak. Izlet u Zürich, najveći grad Švicarske. Razgled grada: stari grad s uskim srednjovjekovnim ulicama – obale rijeke Limmat koja u samom gradu utječe u Ciriško jezero – crkva Grossmünster simbol švicarske reformacije – stara gotička crkva Fraumünster. Slobodno vrijeme za posjet božićnim sajmovima: najveći je sajam ispred Opere, a vrlo je slikovit i božićni sajam u ulicama starog grada. Predlažemo i romantičnu šetnju uz jezero, kupovinu odličnih švicarskih čokolada, satova i suvenira, kavu i kolač u jednoj od čuvenih kavana – slastičarnica ili posjet nekom od brojnih muzeja poput najvećeg švicarskog povijesnog muzeja Landesmuseum, muzeja moderne umjetnosti Kunsthaus ili nogometnog muzeja Fife. Vožnja do Luzerna. Slobodno vrijeme u najljepšem švicarskom gradu za osobne programe, kupovinu i posjete božićnim sajmovima. Povratak u hotel. Noćenje.

4.DAN

JEZERO VIERWALDSTÄTTERSEE – LUGANO –RIJEKA/ZAGREB

Doručak. Odlazak iz hotela. Vožnja prema jugu Švicarske i posjet Luganu, gradu okruženom bujnom suptropskom vegetacijom i palmama. Mješavina mediteranskog i alpskog utjecaja daje Luganu poseban šarm i ugođaj. Razgled grada: veliki gradski park, jedan od najljepših u Švicarskoj – stari grad s palačama – promenada uz jezero. Kraće slobodno vrijeme i nastavak puta kroz Italiju i Sloveniju uz kraća zaustavljanja putem. Dolazak u Hrvatsku u kasnim satima.

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 1.990 kn

REDOVNA CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 2.190 kn

First minute cijene vrijede do popunjenja kapaciteta po FM cijeni

Rok za prijavu: 14 dana prije puta Minimalan broj putnika: 40

CIJENA UKLJUČUJE:

prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu,
• smještaj u hotelu 3* na području jezera Vierwaldstättersee u Švicarskoj na osnovi 3 noćenja s buffet doručkom
• razgledavanja prema programu
• pratitelja tijekom putovanja
• pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja

CIJENA NE UKLJUČUE:

doplata za jednokrevetnu sobu: 890 kn
• ulaznice za muzeje i kulturno – povijesne spomenike
• dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.).
• doplatu za vožnju brodom po jezeru Vierwaldstaettersee (uplata na licu mjesta, minimum 25 osoba, informativna cijena, vožnja ovisna o vremenskim prilikama): 20 EUR po osobi
• Putno osiguranje 

Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu:
Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.
–  sjedala 3 i 4 u prvom redu  doplata po osobi
100 kn
– sjedala 5,6,7,8 u drugom redu  doplata po osobi 
100 kn
– sjedala iza  drugih vrata doplata po osobi  
100 kn

TROKREVETNE SOBE: na ovom programu moguća je rezervacija dvokrevetnih soba s pomoćnim ležajem isključivo na fiksni upit.

PREPORUKA PUTOVANJA:

Ovo putovanje uključuje 3 noćenja s doručkom na obali jezera Vierwaldstättersee, u „kolijevci Švicarske.“ Smještaj direktno u samom srcu područja oko Luzerna s 3 noćenja omogućuje potpuno uživanje u prekrasnom švicarskom krajoliku, čarobnim božićnim sajmovima i lijepim gradovima i mjestima do kojih Vas iz hotela čeka samo kratka vožnja !

PRAKTIČNE NAPOMENE:

Valuta u Švicarskoj je švicarski franak CHF. Moguća je nabavka valute u Hrvatskoj prije početka putovanja ili zamjena na licu mjesta. U suvenirnicama i na turističkim mjestima moguće je plaćanje i u eurima.

Švicarska je savezna država u središnjoj Europi. Švicarska ima dugu tradiciju neutralnosti, ali i međunarodne suradnje i sjedište je brojnih međunarodnih organizacija. Confoederatio Helvetica je latinska inačica službenog naziva države, čime se izbjegava izbor između jednog od četiri službena jezika. Sastoji se od tri geografska različita djela: Jure na sjeverozapadu, Švicarske visoravni u srednjem dijelu i Alpa na jugu i jugoistoku.Na površini od 41.285 km2 živi oko 8 milijuna stanovnika.

Granične i vizne formalnosti:

Za putovanje u Švicarsku državljanima Republike Hrvatske nije potrebna viza, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.

Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

Završno pismo šaljemo 2 dana prije prije početka putovanja.


Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: BRAVO PUTOVANJA d.o.o., HR-AB-01-080659793. Polica osiguranja od odgovornosti broj 1399-00036581 i Ugovor o osiguranju jamčevine za turističke paket aranžmane broj 1501-00000568 uplaćena kod Wiener osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Advent u Švicarskoj, 4 dana, autobusom (14.12.-17.12.2017.)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *