Popust!

Barcelona – mini krstarenje, 6 dana, autobusom i brodom (16.10.-21.10.2017.)

3,290.00 Kn 2,990.00 Kn

Vrijednost više: uključen polupansion u Španjolskoj

Opis

0.DAN
15.10.2017. ZAGREB/RIJEKA – BROD
Polazak autobusa iz Zagreba s Autobusnog kolodvora, turistički peroni 502-506 u 22:30 sati. Polazak iz Karlovca s benzinske crpke Petrol kod naplatnih kućica u 23:15 sati (okvirno vrijeme, obavezna prijava kod rezervacije programa). Polazak iz Rijeke sa sjevernog stajališta Vrata Jadrana u 01:00 sat u noći 15.10./16.10. Vožnja kroz Italiju uz kraća zaustavljanja putem prema luci Genova.

1. DAN

16.10.2017. GENOVA – BROD
Dolazak u luku Genova. Ukrcaj na brod u jutarnjim satima i smještaj u kabine. Plovidba Sredozemnim morem uz korištenje brodskih sadržaja (restoran, bar, brodska trgovina). Uživajte u opuštajućoj plovidbi i odmoru na brodu!  Noćenje u kabinama na brodu.

2. DAN

 17.10.2017. BROD – BARCELONA
Doručak na brodu. Iskrcaj s broda u Barceloni u prijepodnevnim satima. Panoramski razgled grada autobusom i pješice: vidikovac na brežuljku Montjuic – Olimpijski stadion – crkva Sagrada Familia, životno djelo slavnog arhitekta Gaudija – slavna ulica s Gaudijevim kućama Passeig de la Gracias – šetalište Ramblas – glavni trg Plaza Catalunya – trg Plaza Espanya – Kolumbov spomenik. Slobodno vrijeme za shopping i kavu. Smještaj u hotel u ljetovalištu na Costa Bravi. Večera. Noćenje.

3. DAN

18.10.2017. MONTSERRAT
Doručak. Slobodno prijepodne u ljetovalištu Costa Brave za šetnju uz more, kupovinu i osobne programe. Poslijepodne odlazak na poludnevni izlet u Montserrat, slavno marijansko svetište  s poznatim kipom Crne gospe, svetice zaštitnice Katalonije. Panoramska vožnja uz impresivne planinske krajolike do svetišta koje su počeli graditi benediktinci u 9. stoljeću. Razgled svetišta i crkve i slobodno vrijeme za kupovinu suvenira i šetnju. Povratak u hotel. Večera. Moguć fakultativni odlazak na flamenco show. Noćenje.

4. DAN

19.10.2017. BARCELONA
Doručak. Cjelodnevni izlet u Barcelonu, prijestolnicu Katalonije. Odlazak s pratiteljem putovanja do parka Güell – veličanstvenog djela Antonija Gaudija s poznatim mediteranskim  vrtovima koji izgledaju kao da su iz bajke. S platoa iznad stubišta sa Zmajevom fontanom pruža se prekrasan pogled na grad. Slobodno vrijeme za vlastite programe: posjet nekom od mnogobrojnih muzeja poput Pomorskog muzeja ili Nacionalnog muzeja katalonske umjetnosti, posjet poznatom Akvariju, posjet stadionu Nou Camp, šetnju do Poble Espanyol – sela s replikama španjolskih kuća ili posjet nekom od barova s tapasima – tipičnim španjolskim malim zalogajima… Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

5. DAN

20.10.2017. BARCELONA – BROD
Doručak. Kraće slobodno vrijeme u Barceloni prije ukrcaja na brod. Ukrcaj na brod u prijepodnevnim satima. Plovidba Sredozemnim morem prema Genovi. Noćenje u kabinama na brodu.

6. DAN

21.10.2017. BROD – GENOVA – RIJEKA/ ZAGREB
Doručak. Iskrcaj s broda.  Povratak vožnjom kroz Italiju uz zaustavljanja putem. Dolazak na Vrata Jadrana i u Zagreb u večernjim satima.

CIJENE PO OSOBI U HRK:

datum polaska
16.10.
First Minute cijena 2.990
Redovna cijena 3.290

First Minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni

NAPOMENA:
Mogućnost besplatnog parkinga na kilometar udaljenosti od Autobusnog kolodvora Zagreb (ograničen broj mjesta).

CIJENA UKLJUČUJE:
• prijevoz visokoturističkim autobusom
• smještaj i prijevoz putničkim brodom u dvokrevetnim unutarnjim kabinama na brodskoj liniji Genova – Barcelona/ Barcelona – Genova na osnovi  2 noćenja s doručkom
• 3 noćenja u ljetovalištu na Costa Bravi u hotelu 3*/4* u dvokrevetnim sobama na osnovi polupansiona(buffet doručak i večera u 3 slijeda ili buffet večera)
• razgledavanja prema programu
• sve izlete navedene u programu
• turističkog pratitelja tijekom puta
• jamčevno osiguranje,troškove organizacije i prodaje aranžmana

CIJENA NE UKLJUČUJE:
• doplatu za jednokrevetnu sobu (uključuje jednokrevetnu unutarnju kabinu na brodovima): 790 kn
• doplatu za dvokrevetnu vanjsku kabinu na brodovima po osobi: 390 kn (vanjska kabina na fiksni upit)
• ulaznice za  muzeje i kulturno-povijesne spomenike
• ulaznica za Park Guell – 7 eur, ulaznica za Pomorski muzej – 7 eur, ulaznica za Nacionalni muzej katalonske umjetnosti – 12 eur, ulaznica za Akvarij – 20 eur, ulaznica za Poble Espanyol – 12 eur, ulaznica za Nou Camp – 25 eur (informativne cijene)
• doplatu za flamenco show ( uplata na licu mjesta): oko 30 eur
• dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće osim pića uključenog uz večeru, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)
• boravišnu pristojbu u  Španjolskoj plaćanje direktno  na recepciji hotela: 1 EUR po osobi i danu (informativna cijena, točna obavijest u završnom pismu)
• putno osiguranje

Trokrevetne sobe: rezervacija dvokrevetnih soba s pomoćnim ležajem na ovom programu nije moguća.

Španjolska je kraljevina smještena na jugozapadu Europe koja  zauzima veći dio Pirenejskog poluotoka. Dio su njenog teritorija i dva arhipelaga, smještena u Sredozemnom moru (Balearski otoci) i Atlantskom oceanu(Kanarski otoci) i sjevernoafrički primorski gradovi Ceuta i Melilla. Na površini većoj od 500.000 kvadratnih kilometara živi više od 47 000 000 stanovnika.

Barcelona glavni grad španjolske autonomne pokrajine Katalonije i glavno trgovačko i industrijsko središte u Španjolskoj, jedna od najvećih luka i najveći grad na Sredozemnom moru. Urbano područje grada se proteže izvan granice gradske uprave na područje oko 803 km² i broji preko 4.200.000 stanovnika, što ga čini šestim metropolskim područjem u Europi.

GRANIČNE, VIZNE I ZDRAVSTVENE FORMALNOSTI:
Za državljane Republike Hrvatske  viza za Španjolsku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: BRAVO PUTOVANJA d.o.o., HR-AB-01-080659793. Polica osiguranja od odgovornosti broj 1399-00032164 i Ugovor o osiguranju jamčevine za turističke paket aranžmane broj 1501-00000429 uplaćena kod Wiener osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Barcelona – mini krstarenje, 6 dana, autobusom i brodom (16.10.-21.10.2017.)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *