Popust!

Dvorci južne Češke, 3 dana, autobusom (15.09. – 17.09.2017.)

1,090.00 Kn 990.00 Kn

Telč – Jindřichův Hradec – České Budějovice – Hluboka – Český Krumlov

4 najljepša dvorca južne Češke

razgledi uz rezervacije ulaza za dvorce i vodiče

2 noćenja s doručkom u hotelu 3* Česke Budejovice

 

 

Opis

 

1.DAN

ZAGREB – TELČ – JINDŘICHŮV HRADEC – ČESKÉ BUDĚJOVICE
Polazak iz Zagreba s Autobusnog kolodvora s turističkih perona 502-506 u  05:30 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Austriju prema Češkoj uz kraća zaustavljanja za odmor i kavu. Dolazak u Telč. Posjet povijesnom središtu i gradskom trgu u renesansnom stilu, djelu talijanskih majstora arhitekture, kao i dvorcu Zachariaša od Hradeca. Napuštamo ovaj grad pod zaštitom Unesca i stižemo u Jindřichův Hradec. Posjet prekrasnom dvorcu koji zajedno s gradskim trgom čini jedinstvenu arhitektonsko – umjetničku cjelinu. Nastavak vožnje i dolazak u České Budějovice. Smještaj u hotel. Noćenje.

2.DAN

ČESKÉ BUDĚJOVICE – HLUBOKÁ – ČESKÉ BUDĚJOVICE
Doručak. Razgled Českih Budjejovica, grada poznatog po izvrsnom pivu. Posjetiti ćemo poznati glavni trg – Náměstí Přemysla Otakara II, Samsonovu fontanu u baroknom stilu, Crni toranj, crkvu Sv. Nikole,  dominikanski samostan, nekadašnje skladište soli. Posjet poznatoj pivovari Budvar s vođenjem te degustacija piva (doplata na licu mjesta). Poslijepodne izlet do dvorca Hluboká, jednog od najljepših čeških dvoraca sagrađen  u romantičnom engleskom stilu na stijeni iznad rijeke Vltave. Povratak u Česke Budjejovice. Noćenje.

3.DAN

ČESKÉ BUDĚJOVICE – ČESKÝ KRUMLOV – ZAGREB
Doručak. Odlazak iz hotela.  Vožnja do jednog od najljepših čeških gradova – Český Krumlov jedan je od najromantičnijih povijesnih gradića Češke, smješten idilično iznad  rijeke Vltave. Posjet dvorcu koji je građen od 14. do 19. stoljeća  i za čiju su povijest vezane najpoznatije češke plemićke obitelji. Šetnja s pratiteljem  kroz gradić uz stare palače, kroz dvorišta dvorca i uske  uličice i trgove poput je putovanja vremeplovom u davna vremena! Slobodno vrijeme za kavu ili ručak u ovom jedinstvenom mjestu pod zaštitom Unesca. Povratak vožnjom kroz Austriju i Sloveniju uz kraća zaustavljanja putem. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

Cijena po osobi u HRK:

datum polaska
15.09.
First Minute cijena 990
Redovna cijena 1.090

First Minute cijena vrijedi do popunjenja mjesta po FM cijeni.

Rok za prijavu: 7 dana prije polaska

Minimalan broj putnika: 40

CIJENA UKLJUČUJE:
• prijevoz turističkim autobusom prema programu
• smještaj u Českim Budjejovicama u dvokrevetnim sobama u  hotelu 3* na osnovi 2 noćenja s doručkom
• razgledavanja prema programu
• pratitelja tijekom putovanja
• jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana

CIJENA NE UKLJUČUJE:
• doplatu za jednokrevetnu sobu – 290 kn
• ulaznice za  muzeje i kulturno – povijesne spomenike
• ulaznice za dvorce ( informativne grupne cijene ulaznica koje uključuju rezervaciju ulaza i vodiča za razgled prostorija dvorca, cijene mogu biti podložne promjeni, doplata na licu mjesta): dvorac Telč 12 EUR, dvorac Jindrichuv Hradec 8 EUR, dvorac Hluboka 11,50 EUR, dvorac Česky Krumlov 11,50 EUR
• posjet pivovari Budvar s vođenjem i degustacijom 5,50 EUR po osobi (doplata na licu mjesta)
• dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)
• putno osiguranje

POPUSTI:
Treća osoba u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem 10% popusta.

PRAKTIČNE NAPOMENE:
Valuta u Češkoj Republici je češka kruna CZK. Krune je moguće nabaviti u Hrvatskoj prije početka putovanja ili zamijeniti na licu mjesta. Fakultativni sadržaji mogu se uplatiti u eurima.

Češka Republika država je u srednjoj Europi koja graniči s Poljskom na sjeveroistoku, Slovačkom na jugoistoku, Austrijom na jugu i Njemačkom na zapadu i sjeverozapadu. Glavni grad Češke je Prag. Današnja Češka sastoji se od dvije povijesne regije, Češke i Moravske, te dijela treće povijesne regije, Šleske. Na površini od 78.866 km2 živi 10.249.216 stanovnika.

GRANIČNE, VIZNE I ZDRAVSTVENE FORMALNOSTI: Za državljane RH viza za Češku  nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa, a ostatak 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Završno pismo šaljemo 2 dana prije početka putovanja.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: BRAVO PUTOVANJA d.o.o., HR-AB-01-080659793. Polica osiguranja od odgovornosti broj 1399-00032164 i Ugovor o osiguranju jamčevine za turističke paket aranžmane broj 1501-00000429 uplaćena kod Wiener osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Dvorci južne Češke, 3 dana, autobusom (15.09. – 17.09.2017.)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *