Popust!

Festival svjetlosti u Berlinu, 3 dana, zrakoplovom iz Zagreba (06.-08.10.2017.)

2,290.00 Kn 2,090.00 Kn

Kategorija:

Opis

  1. dan: ZAGREB – BERLIN
    Sastanak putnika s pratiteljem Atlasa u Zračnoj luci Franjo Tuđman dva sata prije polaska zrakoplova kod šaltera informacija. Let zrakoplovom German Wingsa na liniji 4U8975 u 9:05 sati. Dolazak u Berlin u 10:30 sati, nakon slijetanja odlazak u poludnevni razgled njemačke prijestolnice autobusom: Tiergarten park – Reichstag – Pariški trg s Brandenburškim vratima, simbolom Berlina – Unter den Linden, glasovita berlinska avenija – Checkpoint Charlie, nekadašnji granični prijelaz između Istočnog i Zapadnog Berlina – East Side Gallery s ostacima berlinskog zida, spomenik slobodi sa 105 ilustracija umjetnika iz svih dijelova svijeta – Alexanderplatz, jedan od najpoznatijih berlinskih gradskih trgova s glasovitim TV tornjem, gradskom vijećnicom, „Svjetskim satom“, itd. – Friedrichstrasse – Siegessäaule, „Stup pobjede“, spomenik pruskoj pobjedi nad Dancima 1864. g. – Kurfürstendamm, jedna od najpopularnijih berlinskih ulica, puna trgovina, hotela i restorana. Transfer do hotela i smještaj u sobe. Nakon kraćeg odmora odlazak s pratiteljem putovanja javnim gradskim prijevozom u poslijepodnevnu šetnju gradom i uživanje u svjetski poznatom Festivalu svjetlosti koji će u Berlinu po 12. put ove godine trajati od 6.-15.10. Slobodna večer za vlastite programe i želje. Noćenje.

2. dan: BERLIN
Doručak. Zajednički odlazak javnim prijevozom s pratiteljem putovanja  do najstarijeg dijela Berlina, četvrti Nikolaiviertel s mnoštvom suvenirnica i ugodnih lokala. Šetnja reprezentativnim bulevarom Unter den Linden: katolička katedrala sv. Hedvige iz 1747., sagrađena po uzoru na rimski Panteon – Bebelplatz, nekadašnji Operni trg, mjesto gdje su 1933. nacisti spalili više od 20.000 knjiga – Opera – Humboldtovo sveučilište – Neue Wache, spomenik iz 1816., posvećen poginulima u ratovima – Protestanska katedrala. Na kraju šetnje dolazak  do „Četvrti muzeja“: moguć individualni posjet Muzeju Pergamona i drugim muzejima na otoku (Stara galerija, antička i egipatska zbirka, Bodeov muzej, Njemački povijesni muzej). Šetnju ćemo dovršiti odlaskom na Potsdamer Platz, „Berlin budućnosti“, s vrlo impresivnim primjerima moderne arhitekture, danas poznat i kao mjesto gdje su nastupale mnoge svjetske rock i pop zvijezde. Slobodno vrijeme ispod kupole Sony centra kao i vrijeme za kavu ili kupovinu u centru „Arkaden“. U večernjim satima nastavak uživanja u igri i bojama svjetlosti. Noćenje.

3. dan: BERLIN
Doručak. Poslije doručka odjava iz hotela. Predlažemo odlazak s pratiteljem putovanja na fakultativnu vožnju brodom po rijeci Spree i obližnjim kanalima. Za one koji vole muzeje, a Berlin ima fantastičnu ponudu, predlažemo dodatne obilaske: primjerice, vrijedni pozornosti su Egipatski muzej, Mauer muzej (poznatiji kao Checkpoint Charlie muzej), Deutsch-Russiches muzej ili Berlin Story muzej… Slobodno vrijeme za ručak i šetnju do transfera u zračnu luku u poslijepodnevnim satima.Let zrakoplovom na liniji 4U19 iz Berlina za Köln u 16:45 sati, nastavak iz Kölna za Zagreb na liniji 4U972 u 20:10 sati s očekivanim dolaskom u Zagreb u 21:40 sati.

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi: 2.290 kn

FM CIJENA DO POPUNJENJA KAPACITETA PO FM CIJENI: 2.090 kn
Doplata za jednokrevetnu sobu: 540 kn
Obvezna doplata za zrakoplovne pristojbe: 1.090 kn
POMOĆNI KREVET ZA TREĆU OSOBU NA UPIT!

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom Zagreb-Berlin-Köln-Zagreb, pratitelja, smještaj u hotelu Vienna House Easy Berlin 3* u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi dva noćenja s buffet doručkom, transfer od/do zračne luke u Berlinu, poludnevni razgled grada autobusom, razglede pješice i javnim prijevozom, boravišnu pristojbu te troškove organizacije i prodaje.

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: zrakoplovne pristojbe, ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, fakultativne sadržaje, karte javnog prijevoza te troškove osobnih narudžbi.

CIJENE ULAZNICA (prema stanju iz srpnja i mogu biti podložne promjeni): muzej Pergamona 12 €, Altes museum 10 €, Neues museum 12 €; Museuminsel 18 € (za sve izložbe); DDR muzej 9,5 €; TV toranj 13 €; vožnja brodom po rijeci Spree od 12 €, cijena karte za dnevnu vožnju javnim gradskim prijevozom 6,7 €

NAPOMENE:
Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Atlas zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada u Berlinu, ovisno o redu letenja, radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda. Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja German Wingsa 2017. godine i podložna su promjeni.

MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 15

OPĆI UVJETI I UPUTE ZA TURISTIČKE ARANŽMANE SASTAVNI SU DIO PROGRAMA. Molimo vas da obavezno pročitate ove uvjete prije potpisivanja ugovora. Odgovorni organizator: ATLAS, turistička agencija d.d., Vukovarska 19, HR-20000 Dubrovnik, MB: 3303357, OIB: 02041978827, ID: HR-AB-20-060000638. Informacije i rezervacije: tel. 0800 99 98, putovanja@atlas.hr, www.atlas.hr. Ovaj letak je turistički materijal uračunat u cijenu aranžmana. Svi materijali dani u ovom letku isključivo su vlasništvo Atlas d.d. i kao takvi zaštićeni su autorskim pravima Atlas d.d., te se smiju koristiti samo i isključivo u kontekstu Atlas d.d. i njegovih aranžmana. Organizator ne odgovara za promjene nastale nakon izlaska letka kao ni za tiskarske pogreške.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Festival svjetlosti u Berlinu, 3 dana, zrakoplovom iz Zagreba (06.-08.10.2017.)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *