Popust!

London i Harry Potter, 4 dana, zrakoplovom iz Zagreba (05.10.-08.10.2017.)

2,990.00 Kn 2,890.00 Kn

Kategorija:

Opis

1. DAN

ZAGREB – LONDON

Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija (2. kat) dva sata prije polaska zrakoplova. Let zrakoplovom Croatia Airlinesa iz Zagreba za London na liniji OU 490 u 8:30 sati. Dolazak u London u 10:00 sati po lokalnom vremenu. Panoramski razgled Londona autobusom: Marble Arch – Westminster Abbey – Tower of London, tvrđava na sjevernoj strani Temze, utemeljena 1066. nakon normanskog osvajanja, poznatija kao zatvor kroz dugu povijest – Houses of Parliament, sjedište vlade poznatije i kao Westminsterska palača – Buckinghamska palača, službena kraljevska rezidencija – Knightsbridge, dio središnjeg Londona gdje se nalaze ekskluzivne i poznate trgovine i dom mnogih poznatih svjetskih bogataša – Hyde Park – City, povijesno srce grada, danas poznatije kao poslovno i financijsko središte cijelog Ujedinjenog Kraljevstva – Katedrala sv. Pavla i u nastavku Millennium Bridge (korišten u serijalu o Harryju Potteru) – Kensington Park – Royal Albert Hall, svjetski poznata koncertna dvorana otvorena 1871. g. – West End, dio središta grada u kojem su smještene najveće turističke atrakcije, poznato i po intenzivnom kazališnom životu – Trafalgar Square. Smještaj u hotel. Odlazak s pratiteljem putovanja do Piccadily Circusa – ljubitelji Harryja Pottera prepoznat će scenu iz filma „Harry Potter i darovi smrti“ koja je snimljena na Piccadillyju a u kojoj se Harry, Ron i Hermione pokušavaju skriti od Žderača smrti u običnom, bezjačkom kafiću –, odnosno Oxford Streeta, jedne od najpoznatijih modnih ulica. Noćenje.

2. DAN

LONDON

Doručak. Odlazak s pratiteljem putovanja u šetnju Londonom po lokacijama koje su korištene u filmovima iz serijala o Harryju Potteru: do Big Bena i Houses of Parliament, gdje u serijalu žive bezjaci („obični“ ljudi, odnosno oni koji ne znaju čarati) preko King Cross stanice i poznatog „skrivenog“ kolosijeka 9 ¾ koji u serijalu vodi prema Hogwartsu – u neposrednoj blizini slavnog zida gdje se danonoćno fotografiraju i mladi i stari nalazi se suvenirnica s Harry Potter čarobnim štapićima, naočalama, itd. Kraj stanica King’s Cross nalazi se kolodvor St. Pancras International, ispred čije je neogotičke fasade automobil Ford Anglia Rona Weasleyja poletio, u filmu „Harry Potter i Odaja tajni“. Prošetat ćemo do četvrti Soho gdje se nalazi House of Minalima, vizualni svijet J.K.Rowling u kojemmožete vidjeti originalnu Hogwarts Express kartu, Hogwarts pismo o primitku na fakultet, Daily Prophet novine, itd. Za sve koje ne zanima toliko Harry Potter preporučujemo individualni odlazak u Nacionalnu galeriju, jednu od najpoznatijih svjetskih galerija slika smještenu na istom trgu. U Nacionalnoj galeriji možete vidjeti slavne slike Van Gogha, Moneta, Tizijana, Holbeina, Rubensa, Raphaela, itd. Šetnja do Covent Gardena, dijela grada poznatog po dućanima, restoranima, kazalištima, itd. Slobodno vrijeme za ručak. U poslijepodnevnim satima predlažemo odlazak s pratiteljem putovanja do panoramskog kotača British Airways London Eye s kojeg se pruža veličanstven pogled na grad – u njegovoj neposrednoj blizini je i stanica podzemne željeznice Westminster, što je jedna od glavnih polaznih postaja s koje Harry u serijalu putuje. Moguć odlazak i u Muzej Madame Tussaud. Noćenje.

3. DAN

LONDON: fakultativno obilazak Warner Brothers filmskih studija

Doručak. Danas predlažemo odlazak s pratiteljem putovanja na obilazak Warner Brothers filmskih studija u kojima je sniman serijal – zakoračite u scene iz serijala koje su se tu snimale duže od 10 godina; posjetite originalne filmske setove s kostimima koji su korišteni, dobit ćete pregled nad tehnologijom koja je korištena, itd. (uplata ovog izleta moguća je samo u poslovnici prilikom kupovine aranžmana). Povratak u grad i slobodno vrijeme za posjet ostalim najvažnijim londonskim muzejima (Victoria and Albert, British Museum, Muzej voštanih figura Madame Tussaud, Tate Gallery itd.) ili slavnim londonskim robnim kućama Harrods, Selfridges, Hamleys – najpoznatiji dućan s igračkama, itd. Predlažemo odlazak na Camden Market, jedan od najslavnijih uličnih sajmova na svijetu ili objed u tipičnom londonskom pubu, šetnju do Abbey Roada, ulice koju su proslavili Beatlesi fotografirajući se na pješačkom prijelazu te ulice za album Abbey Road iz 1969. godine, itd. Noćenje.

4. DAN

LONDON – ZAGREB

Doručak. Odjava iz hotela. Polazak transfera za zračnu luku. Let zrakoplovom Croatia Airlinesa iz Londona za Zagreb na liniji OU 491 u 10:50 sati. Dolazak u Zagreb u 14:05 sati po lokalnom vremenu.

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI: FM 2.890 kn / 2.990 kn

FM POPUST U ODNOSU NA REDOVNU CIJENU VRIJEDI DO OBAVIJESTI O POPUNJENOSTI KAPACITETA! OVAJ POPUST ISKLJUČUJE MOGUĆE DRUGE POPUSTE ILI POSEBNE AKCIJE!

Cijena aranžmana za dijete na pomoćnom krevetu (do 16.g.) u sobi s dvoje odraslih: 1.690 kn

OBITELJSKA SOBA NA UPIT!

ULAZNICA ZA WARNER BROTHERS FILMSKI STUDIO (grupna cijena za minimum 10 putnika, uplata prilikom kupovine aranžmana): 370 kn odrasli, 270 kn djeca od 5 – 15 godina

Doplata za jednokrevetnu sobu: 1.290 kn

Soba s pomoćnim ležajem na upit!

Obvezna doplata za zrakoplovne pristojbe: 1.090 kn

Doplata po osobi za polaske iz Splita, Zadra, Dubrovnika ili Pule: 370 kn + zrakoplovne pristojbe (raspoloživost i potvrda letova na upit; individualna prijava na let u zračnoj luci do sastanka s pratiteljem putovanja u Zagrebu)

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom Zagreb-London-Zagreb, pratitelja, smještaj u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi tri noćenja s kontinentalnim doručkom, transfer od/do zračne luke u Londonu, poludnevni razgled grada autobusom, razglede pješice i javnim prijevozom uz pratitelja putovanja, te troškove organizacije i prodaje putovanja

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: zrakoplovne pristojbe, ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, karte javnog prijevoza, fakultativne sadržaje te troškove osobnih narudžbi.

CIJENE FAKULTATIVNIH SADRŽAJA I ULAZNICA (prema stanju iz srpnja 2017. god., mogu biti podložne promjeni): ulaznica za Muzej voštanih figura Madame Tussauds 34 GBP; British Airways London Eye 25 GBP; cijena povratne vožnje Temzom do Greenwicha (Westminster Bridge – Greenwich) cca. 16,50 GBP; Westminster Abbey 20 GBP; St Paul’s Chatedral 18 GBP; Tower of London 25 GBP, nacionalni muzeji su besplatni (British Museum, National Gallery, Tate Modern, Tate Britain i sl.)

NAPOMENE:

Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Atlas zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada u Londonu, ovisno o redu letenja, radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda. Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja Croatia Airlinesa objavljenom u siječnju 2017. godine i podložna su promjeni.

MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 20

OPĆI UVJETI I UPUTE ZA TURISTIČKE ARANŽMANE SASTAVNI SU DIO PROGRAMA. Molimo vas da obavezno pročitate ove uvjete prije potpisivanja ugovora. Odgovorni organizator: ATLAS, turistička agencija d.d., Vukovarska 19, HR-20000 Dubrovnik, MB: 3303357, OIB: 02041978827, ID: HR-AB-20-060000638. Informacije i rezervacije: tel. 0800 99 98, putovanja@atlas.hr, www.atlas.hr. Ovaj letak je turistički materijal uračunat u cijenu aranžmana. Svi materijali dani u ovom letku isključivo su vlasništvo Atlas d.d. i kao takvi zaštićeni su autorskim pravima Atlas d.d., te se smiju koristiti samo i isključivo u kontekstu Atlas d.d. i njegovih aranžmana. Organizator ne odgovara za promjene nastale nakon izlaska letka kao ni za tiskarske pogreške.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “London i Harry Potter, 4 dana, zrakoplovom iz Zagreba (05.10.-08.10.2017.)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *