Prekrasna Malezija: Kuala Lumpur i Borneo, 11 dana, zrakoplovom (20.01.-30.01., 16.02.-26.02., 18.03.-28.03., 27.04.-07.05., 27.10.-31.10.2017.)

12,430.00 Kn

Opis

1. DAN

ZAGREB – ISTANBUL – KUALA LUMPUR noćni let
LET U MALEZIJSKU PRIJESTOLNICU

Sastanak putnika dva sata prije leta u zračnoj luci Zagreb. Prijava na let u 09.30 sati prema Istanbulu gdje je dolazak predviđen u 12.35 sati. Slijedi nastavak leta u 18.05 sati iz Istanbula u Kuala Lumpur, gdje je dolazak predviđen u 10.20 sati (lokalna vremena).

2. DAN

KUALA LUMPUR – PETRONAS TWIN TOWERS večera, noćenje
KINESKA ČETVRT I NAJSTARIJA DŽAMIJA U KUALA LUMPURU

Po dolasku u zračnu luku Kuala Lumpur, slijedi prijevoz do centra grada i poludnevni razgled najvažnijih znamenitosti grada s lijepom arhitekturom modernih i kolonijalnih zgrada. Najviša moderna zgrada u Kuala Lumpuru je Petronas Twin Towers. Razgledati ćemo najstariju džamiju Jame Mosque, vojni spomenik, Chinatown, željezničku stanicu, kraljevsku palaču i obrtne radionice.

3. DAN

KUALA LUMPUR – MALAKA doručak, noćenje
SAMOSTALNE AKTIVNOSTI ILI FAKULTATIVNI IZLET DO KOLONIJALNOG GRADIĆA MALAKA

Slobodan dan za samostalne aktivnosti. Po želji, mogućnost odlaska na cjelodnevni izlet u Malaku, nekoć kolonijalni gradić Portugalaca, Nizozemaca i Britanaca. Razgledati ćemo Crvenu kuću, najstariji kineski hram na poluotoku Cheng Hoon Teng, tvrđavu Porta de Santiago i crkvu. Povratak u Kuala Lumpur kasno poslijepodne.

4. DAN

KUALA LUMPUR – KUCHING doručak, noćenje
DIVLJI BORNEO

Nakon doručka, organizirani prijevoz do zračne luke i prijava na let prema otoku Borneo, točnije u Kuching, glavni grad malezijske države Sarawak. Po dolasku ćemo otići u razgledavanje najvažnijih znamenitosti „mačjeg grada“ jer se smatra da ime grada dolazi od malajske riječi za mačku pa je ona njihov zaštitnik. Razgled hrama Tua Pek Kong, tvrđave Marherita, ulice začina i tržnice na otvorenom. Posjet zanimljivom Sarawak muzeju. Smještaj u hotel, a zatim nastavak razgledavanja.

5. DAN

KUCHING – SKRANG RIVER SAFARI – BATANG AI doručak, ručak, večera
OD MAČJEG GRADA, NASADA KAUČUKA I LOKALNE TRŽNICE DO ČAROBNOG BATANG AI

Odlazak na vožnju lijepom pokrajinom, pokraj starih sela, nasada kaučuka i rižinih polja do mjesta Serian gdje ćemo posjetiti lokalnu tržnicu. Nakon ručka u mjestu Lachau, kupiti ćemo prigodne poklone koje ćemo u znak pažnje pokloniti plemenu Iban. Dan ćemo privesti kraju u eko hotelu Hilton Batang Ai, smještenom na otočiću usred jezera. Noćenje.

6. DAN

POSJET PLEMENU IBAN doručak, ručak
PLEME IBAN

Posjet plemenu Iban, nekoć slavnim lovcima na glave, a danas ljubaznim domaćinima. Pleme još uvijek živi u „dugim kućama“ izgrađenim na stupovima, sa zajedničkim terasama, a svaka obitelj ima vlastiti prostor i sobu u kojoj se nalazi sve – od male kuhinje do spavaće sobe. Ugostiti će nas rižinim vinom i skromnijim ručkom, a onda i za nas zaplesati tradicionalni ples. Nakon  ugodnog druženja, povratak u Kuching. Slijedi smještaj u hotel i noćenje.

7. DAN

KUCHING – SEMONGGOK doručak, ručak
POSJET UTOČIŠTU ORANGUTANA USRED PRAŠUME

Nakon doručka, odlazak na poludnevni izlet u Semonggok, do utočišta orangutana u kojem se pripremaju za samostalni život u prašumi. Imati ćemo priliku promatrati ih tijekom igre i hranjenja. Povratak u Kuching, slobodno poslijepodne, noćenje u hotelu.

8. i 9. DAN

KUCHING – ODMOR doručak
RAJSKE PJEŠČANE PLAŽE I IZLETI U PRAŠUMU

Vrijeme je za odmor! Uživati ćemo u resortu Damai Beach koji je smješten uz prekrasnu pješčanu plažu, u odličnoj hrani i u društvu ljubaznih ugostitelja. Po želji uz doplatu, mogućnost brojnih aktivnosti u okolici resorta (“jungle trekking”, izleti s brodom i promatranje krokodila i delfina, golf …).

10. DAN

ODMOR – KUALA LUMPUR – ISTANBUL doručak, let
Slobodno vrijeme nakon doručka. Prijevoz do zračne luke i prijava na let prema Kuala Lumpur. Po dolasku, slijedi prijava na let u 22.10 sati prema Istanbulu, s dolaskom u 04.10 sati.

11. DAN

ISTANBUL – ZAGREB
Po dolasku u Istanbul, slijedi nastavak leta u 07.15 sati prema Zagrebu gdje je dolazak predviđen u 08.35 sati. Završetak putovanja.

CIJENA aranžmana po osobi:
min. 25 putnika: 12.430 kn
min. 15 putnika: 13.970  kn

Zrakoplovne pristojbe: 2.890 kn
Doplata za jednokrevetnu sobu: 2.770 kn

CIJENA UKLJUČUJE:
prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na navedenim relacijama, smještaj u hotelima 3*/4* na osnovi noćenja s doručkom, ostale obroke prema programu, prijevoze prema programu, razglede prema programu, lokalnog vodiča, Palminog pratitelja, trošak organizacije i jamčevinu.

CIJENA NE UKLJUČUJE:
zrakoplovne pristojbe 2.890 kn, doplatu za jednokrevetnu sobu 2.770 kn, fakultativne izlete, dodatne usluge i obroke, sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“, napojnice za vodiče/vozače 50 EUR, osiguranje od otkaza putovanja i putno zdravstveno osiguranje, povratni transfer do obližnje/polazne zračne luke.

OBAVEZNE DOPLATE:
napojnice za vodiče/vozače 50 EUR (plaćanje na licu mjesta), viza (plaćanje prilikom rezervacije).

DOPLATE PO ŽELJI NA LICU MJESTA:
dodatne ulaznice.

POPUSTI:
dijete do 12 god. u sobi s dvije odrasle osobe – na upit.

VAŽNE NAPOMENE:
Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama, iznos pristojbe se potvrđuje i naplaćuje na dan izdavanja zrakoplovne karte. Konačni obračun je 7 dana prije puta.  Agencija zadržava pravo na promjenu zračne luke, vremena letova i redoslijeda programa. Navedena vremena u programu su predviđena. Kategorija hotela odgovara lokalnim kategorijama koje se razlikuju od europskog standarda kategorizacije hotela.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Prekrasna Malezija: Kuala Lumpur i Borneo, 11 dana, zrakoplovom (20.01.-30.01., 16.02.-26.02., 18.03.-28.03., 27.04.-07.05., 27.10.-31.10.2017.)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *