IZJAVA O PRIVATNOSTI

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

Le Monde d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Le Monde d.o.o.-a i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Iznimka od davanja osobnih podataka trećim osobama odnosi se na ugovaranja osiguranja od rizika otkaza i osiguranja od posljedica nesretnog slučaja i bolesti, osiguranje od rizika oštećenja i gubitka prtljage i dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu.

Primljenu elektroničku poštu (email) s Vašim osobnim podacima po kojima vas je moguće identificirati, bez obzira radi li se o elektroničkoj pošti ili popunjavanju obrasca na našim web stranicama, koristimo samo u svrhu ispunjenja Vaših zahtjeva.

Naša web stranica sadrži linkove na druge web stranice naših partnera i oglašivača te Polica privatnosti i zaštita osobnih podataka na njima mogu biti drugačije od ove Police privatnosti. Molimo Vas da se, ako pristupate tim stranicama, prije davanja osobnih podataka upoznate s pravilima o zaštiti osobnih podataka koja se primjenjuju na tim stranicama budući da se ova Polica privatnosti primjenjuje samo na LE MONDE stranici.

Vaši komentari

Korištenjem Le Monde stranice ustupate nam pravo pribavljanja i korištenja podataka, na način na koji je ovdje izneseno. Ako promijenimo neke uvjete naše Police privatnosti, na ovom ćemo mjestu te promjene objaviti, kako biste uvijek imali uvid u način korištenja povjerenih nam podataka.
Saznate li da linkovi na stranici vode na neke treće web stranice sa neprikladnim sadržajem ili nepovoljnom Policom privatnosti, kontaktirajte nas te ćemo takve linkove reagirati.
Imate li  dodatnih pitanja o našoj Polici privatnosti, molimo kontaktirajte nas.

Napomena o cijenama u kunama
Sva plaćanja će biti izvršena u hrvatskim kunama. Naplaćeni iznos na kreditnoj kartici se pretvara u lokalnu valutu prema tečaju kartičnih kuća.


NAČINI I UVJETI PLAĆANJA

Uplatu je moguće izvršiti jednokratno (gotovinom direktno u poslovnici, uplatom na žiro račun ili debitnim/kreditnim karticama, online plaćanjem) ili obročno (na rate).

Na dan rezervacije potrebno je uplatiti:
• 30% od ukupne cijene aranžmana
• policu osiguranja, ukoliko se odlučite za istu

Ukupan iznos aranžmana mora biti uplaćen najkasnije 21 dan prije početka putovanja.

Mogućnosti plaćanja
Internet bankarstvo
Gotovinsko plaćanje u poslovnici
Svim karticama jednokratno
RBA Visa i Master Card do 12 rata beskamatno
ZABA Maestro i Master Card do 12 rata beskamatno


PUTNO OSIGURANJE

Za Vaše putovanje preporučamo putno zdravstveno osiguranje sa jednom od naših partnerskih osiguravajućih kuća! Putno osiguranje nije obavezna nadoplata. Za više informacija stojimo na raspolaganju.

Allianz Zagreb d.d. http://www.allianz.hr/privatni-korisnici/proizvodi/putovanje/paket-putnog-osiguranja/

Za izradu police putnog osiguranja potrebno je prilikom rezervacije priložiti osobne podatke – točno ime i prezime, adresu, te OIB.
Ukoliko se radi o online potvrdi rezervacije i plaćanju, OBAVEZNO navesti pod napomene da li ste zainteresirani za policu ili ne, te kontaktirati agenciju u roku 24h od rezervacije.